Актрисата Анджелина Джоли разкри подробности за сексуален тормоз от холивудския продуцент Харви Уайнстийн. 

...
Актрисата Анджелина Джоли разкри подробности за сексуален тормоз от холивудския продуцент Харви Уайнстийн. 
Коментари Харесай

Джоли разказва за сексуален тормоз, как реагирал Брад Пит

Актрисата Анджелина Джоли разкри детайлности за полов тормоз от холивудския продуцент Харви Уайнстийн.  Думите й са цитирани от The Guardian .

Джоли е на 21 години, когато взе участие в фотосите на „ Превратностите на любовта “,  изпълнителен продуцент е Уайнстийн. Актрисата сподели, че самите дами постоянно подценяват заплахата от нахлуване, в случай че съумеят да избягат. „ Когато успееш да излезеш от стаята, мислиш, че е опитал, само че не е направил, нали? Но истината е, че всичко това е офанзива “, сподели тя.

Джоли означи, че случилото се с нея „ е минало всевъзможни граници “. „ Трябваше да избягам. Стоях настрани от него и предупреждавах всички. Спомням си, че споделих това на Джони [Лий Милър], първия ми брачен партньор, и той го съобщи на другите момчета, с цел да не оставят девойките сами с него “, сподели Джоли.

„ Предложиха ми да вземам участие в „ Авиатор “, само че отхвърлих, тъй като той работеше по този филм. Никога повече не си сътрудничих с него. Беше доста мъчно, когато Брад стартира да го прави “, призна актрисата.

Тя съобщи, че Пит, знаейки за случилото се, неведнъж е работил по филми, свързани с Уайнстийн. През 2009 година той изигра една от основните функции във кино лентата на Куентин Тарантино „ Гадни копелета “ , продуциран от компанията на Уайнстийн, а през 2012 година продуцира трилъра Casino Heist, който по-късно се популяризира от същата компания. „ Борихме се за това. И, несъмнено, беше доста мъчително “, сподели Джоли.

Харви Уайнстийн беше осъден на 23 години затвор през март 2020 г. Той беше приет за отговорен за обезчестяване от трета степен и предизвикателство на секс от първа степен.

Джоли за първи път говори публично за издевателството на Уайнстийн през октомври 2017 г. Тя не разкрива детайлности за случая. През пролетта на 2018 година актрисата Гуинет Полтроу , също жертва на издевателството на продуцента, заяви, че Пит, с който се срещала по това време, научил за случая и заплашил Уайнстийн с ликвидиране.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР